Wednesday, August 10, 2011

[ Day 1 — Your favorite songs ]


Assalamualaikum everyone.
okay.. 
Kita mulakan cabaran ini dgn favourite songs. 


Secara jujurnya la kan, aku ni bukan pendengar lagu2an ni. 
Sebab kat rumah radio da rosak. -.-
Pastu bila naik kereta la baru aku sempat menikmati halwa telinga tu. 

So bila lagu2 cambest sket bagi aku, n aku mula menyanyi2 kecil, rupa2nya da lama femes pun. -__-" 
nak buat cemane kan. 
Aku dgr certain songs pun sebab kawan2 suh dgr. hehe. 

Ada kawan2 pelik dgn aku sebab boleh survive on lappy lama2 witout music sedangkan dorg on lappy je terus bukak playlist. hehe. 
Lagi satu, fon aku XpressMusic (nokia kokak je) tapi aku xguna sebaiknya pun. haha. 
Sorry la. 
Tapi bila rasa nak layan mood jiwa2 tu, lagu wajib tu ade la 1, 2. haha

Aku ade beberapa la fav songs setakat ini. 
Tapi rasanya semua lagu ni ade kaitan dgn hidup aku la kot. 
Mostly lagu org tuju kot. opppss. terpecah plak rahsia. haha


Ni antaranya:


1. PERMATA YANG DICARI BY DEHEARTY




ni nasyeed okay~ haha.
ni lagu xde org tuju pun. sobs.='(


Suka lagu ni sebab ianya berbentuk doa. hehe =)
Aku penah melalak dgn roomates aku, Lela dgn sepenuh hati kot. 
Masa tu da lewat malam dah around 2am.
Exam Fever kot masa tu plus baru balik main badminton. =))


2. Aishiteru by Zivilia


Ni version dikir. ahaha. 
Aku suke plak tgk version dikir lagu ni. Mmg setail habisssssssss~~ 
Tiba2 teringat performance dikir ktorang sem lepas. hakhak. 
Syeh dikir ni jgn buat main2 wey~ Ketagih siot~~~

Erk.. lagu ni femes masa pertengahan pract dulu kot. hehe.
suke la.. =)


3. DOAKU UNTUKMU SAYANG by WALI BAND



hee. suke lagu ni. hope ade org nyanyikan tuk sayeee~ weee. Xkan tuju je kot? hakhak


Okay cukupla lagu jiwa2 nih. -__-"

4. You Raised Me Up by Josh Groban



haha.Ye lagu ni dah berkurun lama~ 
xpela. aku suke. ni lagu semangat aku oi~ 
haha

5. Allah Knows by Zain Bhika



Ini juga lagu semangat dikala down! Sumpah tenang gila dengar!

------------------------------------

okay dah la tu. simpan la lagu faveret lain dalam fon. haha.


kthxbye.jpeg



9 NAseehAt:

Harir Al-Azraq said...

woho~ klasik gitu~

Aah la kan..cmne ak bleh tlupa zain bikha~ lagu2 die sedap kot~! ^^

Bgus la ko xsuka sgt lagu2an..kurang lagho :)

نور فضيلا said...

hahaha. kurang lagho ko kata mada? mungkin celah ni kurang lagho, tapi lagho celah lain pulak kot! hahaha.

sedap2.. Allah knowsssssssss~~~

haaa.. semua klasik weyh. ni belum aku kuar kan lagu stok2 karok dlm bilik aku. hahaha

Harir Al-Azraq said...

Ehehe..effect lagho dr lagu2 ni agak beasr juge..hehe

haha, stok karok haruslah lain dari faveret. kang terkeluar pula ukays, slam, mega, ekamatra bagai pulak~ hahaha

نور فضيلا said...

hahaha.. memang tepat sekali!!
Ann, Samudera, Hattan, Spring.
kang kalo aku kuar kan list lagu2 ni kang, pengsan korang. hahaha

Harir Al-Azraq said...

Hattan~! tu the best r~ ^_^ haha..spring kan kan? blom spoon lg tu..arrow ke..umbrella ke..hahaha

نور فضيلا said...

mmg banyak dow~~ haha.. tp band dulu2 kebanyakan mula dr huruf S. malas la nak senarai.. hehe..
ko suke lagu lama2 ni jugak ke mada?

Inchek Hafiz said...

haha.. lagi dikir tu staiilll!!!

Harir Al-Azraq said...

huhu..bkn ke tu lagu2 kite membesar? haha..ak rasa time ak tadika lagi da dgr sakan lagu cmtu..adeh...hehehe

نور فضيلا said...

Inchek Hafiz.. kan kan.. setail gler kot.. comel je tongkat2 dagu, peluk2 tubuh. rase nk bg pelempang seketol2. hahaha

mada.. yeps. hahah.. legend!