Wednesday, August 17, 2011

Day 8 – A picture of your favourite memory

Colmar, Bukit Tinggi.

A picture je ke boleh? haha..
kemonla.. 
aku ade 8++ lebih kot picture favourite memory yang nih.
Ni picture masa aku g Bukit Tinggi bersama Solehah, En. Mohammad, n adik angkat dia, syukri.
Setakat ni, inilah tempat yang aku tersenyum je sepanjang perjalanan, smpaila dapat tengok dengan mata kepala sendiri building2 kat sana. hehe
tempat ni aku aim da lama gila nak pegi. 
ade jugak la simpan 2, 3 tahun gak impian nih.
At last, tercapai jugak hasrat awal July haritu.
agak dramtik jugak la nak sampai sini.
hahaha..
biarlah tersimpan menjadi kenangan terindah.. ^^,

2 NAseehAt:

JIJI YU said...

aku ingt kat eropah dah tadi

نور فضيلا said...

haha.. mmg mcm eropah pun building kat sana!!