Thursday, December 03, 2009

kreatif ke aku?

smlm 2december..
dari petang (1600) sampai ke malam aku try tuk check result exam 1st sem 09/10.
akhirnya at 2100 dpt juga aku tembus talian hangat IIUM tu..
hihi..
pastu legaa....
alhamdulillah.
result xde la cemerlang mana..
so-so..
sume pun pass..yeayy!
hee..=p

Aku kesian plak tgk kwn2 aku yg ade mslh tuk check..
ramai jugak..
wrong no pin la..
ade compound xsettle la..
xbuat TER la..
and many more..
ramai gak stress..

mcm2 post kua kat FB..
haha..
antaranya:
  1. Error: The requested URL was not found, or cannot be served at this time. Oracle Reports Server CGI - Unable to communicate with the Reports Server. (error message yg kuar kat window tu)
  2. x sng duduk.....adoi..
  3. tired waiting for you...(ceh..)
  4. okeyh,fine..sudah penat mn'refresh' jerr tp xkuar2 jgk..esOk2 la plk.huhu..tp,,hatiku masih xtenang selagi xdpt tgk result.adoi~ (penat tapi mau~)
  5. nk men game pn x senang ble result x dpt tgk ag......
  6. nak exam stress,before exam stress,tgh jwb exam stress,terigt takley jwb paper stress,nk TUNGGU RESULT pown stresssssss!!da tgk blum tentu tak stresss!! (the hottest post)
  7. tido dlm kebengangangggg!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ganu mari~)
haha..mcm2..sabar ye kawan2..
mase n3 ni di publish kan pun mereka maseh blom berjaya tembus talian hangat itu..
hihi...

sambil2 tu aku layan la ym..
ym ngan ramai gak..
3, 4 org..
xmenang tgn nak taip..
tp aku layan je..

pastu tbe2 sume senyap..
aku pun bosan, men la tekan2 emoticon kat ym tu..dgn _______...
nama dirahsiakan..
takut org tu malu..
hihi...

pastu..

tbe2...
org tu dapat 1 idea..
picture ini blh menerangkan sumenye...
hehehehe~

........................................

pastu di akhiri dgn emoticon clap2..haha..

sekian~

4 NAseehAt:

izzah ayub said...

heehhe..teruskan ushe anda utk menulis,,,xde kaitan...haha

FaDiLLaTheGreat said...

haha..
thx izzah..

-Syazana Zan- said...

hiihihihi,,
status number six tu mcm kenal!
ngeeee~~

FaDiLLaTheGreat said...

nana--hahahaha..
its urs!!
ppl, status num 6 tu, budak kecik ni punye!!
=p