Thursday, June 17, 2010

[ Jelaousy is a disease ]




salam everyone. hye~

yes, tajuk jealousy. lama nak buat tp xbuat2 sbb kumpul byk point dulu.
byk ni kalo nak senarai. hihi.


1. Convocation.

  • seumur hidup aku xpenah lg convo, eh2..penah la. masa tadika dulu. sama jugak an. dapat gak pakai jubah n topi grad tu. (xtau apa term dia)
  • jelaous bila bukak fb, kwn2 lama yg study kat Poly, UiTM, mahupun other IPT. dowang duk upload gambar cool2 masa convo masing2. kawan baik aku sorang ni boleh siap mintak tlg aku resize n uploadkan gambar convo dia plak tu. haihhh~~~ --!
  • siyes aku jeles. tggu la aku convo 2012 nnt, insyaAllah..ameen.



2. Reunion.
  • memang trend la masa cuti sem je dapat reunion ni. tapi, aku xde pun. huhu.
  • Sek. Keb. Kem. Gerakhas| skolah masa aku darjah 1-6. 1995-2000. yg ni still in planning but then probably no progress. sebabnya masing2 dah pindah n dah bersepah seluruh malaysia. sampai sarawak pun~
  • Sek. Men. Keb. Sungai Udang| aku sempat masuk skejap je. pertengahan tahun aku pindah dah. ade buat reunion. wekeend ni. tp buat kat Melaka. aku xdpt join. jauh. n segan sebab aku xkenal organizer eventho 1 batch. tp rindu budak2 1Rk dulu. nk sgt jumpa Laida n Annur sbb ni kwn baek aku dulu. igt lagi, masa rehat mkn eskem 20 sen sama2. hehe. tp x ralat sgt sbb dowg pun xdpt join. hehe
  • Sek Men. Keb. Batu Kikir (model khas)| smpai abes form5. ade buat reunion tp batch. aku kurang semangat n aku decide tanak pg. sorry kpd organizer. budak2 class aku pulak mcm tade semangat je. aku dah letih organize. xpelah~
  • reunion yg plg berjaya aku rase bila ade budak kelas kawen~ mcm fikri dulu. whoa..ramai xclassmate dtg kot~~ aku jealous jugak..rase nak kawen jugak. hehe





3. Holiday~
yg ni aku jeles sbb aku xg mana2 pun. hehe. tipu siket la. awal2 cuti dulu aku byk prog. sana sini. tp bulan Jun aku kosong sekosong2nya. jeles je tgk album kawan2 yg pg bercuti kat Oversea, Pulau la, Pantai la, Theme Park semua..*sigh*


4. blog
Jeles tgk blog kawan2 yg nampak mcm koool gle. tp honestly, xkesah sgt pun. i prefer my blog kekal mcmni. hehe


5. relationship.
err..boleh ke nak jeles eh? hehe..yela. jeles tgk kawan2 yg bahagia disamping si dia. anyway, aku happy jugak la hidup single ni. hehe.




6. CGPA
jeles. sekian. hehe

7. Someone.
ok. saya jeles dgn kamu. kthxbye. ^^,v

tu je la kot for now. aku akan update entry ni bila aku ade rase jeles len pulak. hehe.


2 NAseehAt:

Anonymous said...

ak rasa terharu bila terpampang namku di sini...
=.(
fad..tajuk jeles mmg sgt meluas dperkatakan..setiap org ade benda yg mereka jeleskan..tp ingatlaa..ALLah sentiasa memberi ape yg terbaek tuk hamba2 nye...so we shud thankful...
but i do agree with which.."JELAOUSY IS A DISEASE..."
hahahah..thanx my dear fren..
i really hope dat 1 day..we will meet n berpeluk2pelukan...kihkihkih..
u will owez b my dearest fwen~~muah..xoxo

FaDiLLaTheGreat said...

wuwuwuwu~~ terharu~~
u too~ jz take care of urself ok. semalam je aku baru dpt contact annur bila dia approve aku kat fb. hehe. nnt la ko bila jumpa~~~ hee..thx babe!!

muahhhxxx~~ xoxoxoxoxo..hee~