Saturday, June 26, 2010

[ kena marah ]

Assalamulaikum everyone.

saya kena marah dengan emak.
tadi la..mak kata..

" ko balik umah ni je, bil api melambung tinggi"

ish..aku xblk baru tau..--!

tp xsalahkan mak aku jugak ckp mcmtu.
adek aku plak siap tunjuk bil. aku tgk..

hmmm..RM 81. not bad..hehe..

banyak tu utk umah aku! bende ni jd sebab..
aku balik umah keje aku mengadap lappy, online lama2.
sebab aku explore bende baru almost everyday. ade je mnde aku buat.
tp berfaedah bagi aku. hehe.
so tambah la bebanan letrik kat umah aku ni.

anyway, yela mak. org nak balik campus dah pun Isnin ni. 
--!


pintu gerbang UIAM Kuantan Campus.


4 NAseehAt:

Shazwani Sulan said...

haha sama la kite..bil letrik umah aku pon jd double dek aku guna oven letrik..hehe

نور فضيلا said...

hehehe.
ko ok gak aa..nampak hasil!
boleh makan. hehe.

Tukang Titis said...

ha, datang UIA nanti mesti bil naik. nasib baek dia x tunjuk bil kat kita (n_n)

نور فضيلا said...

hahahah..tu la kan..
balik uia guna sepuas2nya..kta da bayar yuran!! haha